You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Gelişen teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, daha çokça sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm takip fail bir firmayız.

Yangın bapsı müstacel çıkış bağırsakin kullanılacaksa o hin muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma emeklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Antraktç park yeri bulunamadığı sinein 500 metre sırtında kapıyla Beyazıt alanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Eş ve ekibine teşekkürler.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emniyetli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde yaşamsal bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı kontrolünde imal edilmelidir.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 Yangın kapısı istanbul akort sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, estetik baplara en reva fiyatlarla iye yetişmek bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Kaçış kucakin kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve özge strüktürlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki beraberinde duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Sahanlığın en az yaygınliği ve uzunluğu, merdivenin kocaliğinden azca mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page